Pulppuava Kauneus

Kauneushoitola Lähde-Spring perustettiin lähteeksi: kauneuden lähteeksi, pulppuavaksi kauneuden ja hyvinvoinnin retriittipaikaksi, jossa kauneus, tehokkuus ja rentoutus yhdistyvät .

 

Butiikkihenkinen hoitola sai alkunsa intohimosta kauneuden maailmaan ja erityisesti luonnonläheisiin metodeihin sekä tehokkaisiin hoitoihin ja tuotteisiin. Hoidoissa yhdistyy tehokkuus ja matka rentoutumiseen unohtamatta siedettävyyttä, hellävaraisuutta ja huolellista kädenjälkeä. Tuotteissa yhdistyy siedettävyys, tehokkuus sekä miedot mutta mukaansatempaavat raikkaat koostumukset.

 

“Käsityöläisenä” joksi itse kutsun tätä alan lajia kauneushoitolan yrittäjänä, on  tarkkuus ja ikuinen kehittyminen paremmaksi ja paremmaksi nähtävissä jokapäiväisessä asiakkaan kohtaamisessa. Jatkuva oppiminen haastaa sopivasti ja tuo mielekkyyttää työhön. Koskaan ei ole kahta samanlaista päivää butiikissa ja jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on ainutlaatuinen ja ihana!

 

Ihonhoidon, meikkauksen ja meikkauksenopastuksen, ripsienpidennysten, ripsipermanentin,  kynsien, sokerointien, jalkahoitojen sekä kestovärjäysten ammattilaisena on hallittava paljon perustekniikoiden lisäksi. Vuosien varrella on kerttynyt paljon kokemusta parhaimmista tekniikoista, toimivista tuotteista ja hyvistä tehokkaista räätälöidyistä kotihoito-ohjelmista.

 

 

 

 

 

 

© 2018 Lähde-Spring