Ihonpuhdistus Miehekkäästi

84,68 

Description

Tehokas ihonpuhdistus miehekkäästi tarjoaa ihonpuhdistuksen, jossa iho pysyy puhtaampana pidempään. Ihosi näyttää heti puhtaammalta, kirkkaammalta ja rauhallisemmalta käsittelystä huolimatta.

Ihonpuhdistus miehekkäästi Lähde-Spring-Ekokauneushoitolasta. Ihonpuhdistus on yksi braavuureitamme kauneushoitolassamme. Olemme tehneet tuhansittain ihonpuhdistuksia ja kasvohoitoja, joista suosituin hoito on ihonpuhdistus.

 

Ihonpuhdistus voidaan tehdä joko ultraäänilaitteella hellävaraisesti tai mekaanisesti irrottelemalla epäpuhtauksia nipistelemällä niitä ulos ihosta. Esimerkiksi syville mustapäille on mekaaninen ihonpuhdistus ainut vaihtoehto millä ne lähtevät.

Ihonpuhdistuksessa iho käsitellään ihonhoidon ammattilaisen hoidossa syvemmin kuin mitä kotiin ostetuilla tuotteilla tai laitteilla voi saada aikaan.Ihonpuhdistus miehelle Helsinki Lähde-Springissä ammattilainen työskentelee tuotteilla ja laitteilla, jotka ovat suunniteltu ihonhoidon ammattilaisia varten. Ihosi puhdistuu syvemmältä, kun omat konstit eivät enää riitä.

Ihonpuhdistus voidaan tehdä monilla eri menetelmillä, joista alla yleisimmät. Tehokkaan lopputuloksen saamiseen vaaditaan kuitenkin aika monesti jotain extraa, jotta iho puhdistuu ja rauhoittuu hoidon jälkeen tehokkaasti. Monesti ihoon kohdistuu samanaikaisesti monia ongelmia, joita on hyvä hoitaa samanaikaisesti ihonpuhdistuksen kanssa, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.