Sokerointi MIEHILLE

HÄIRiTSEVÄT IHOKARVAT KURIIN SOKEROINTITEKNIIKALLA.

Sokerointi miehille ja iho on KARVATON, SILEÄ JA PEHMEÄ!

 

Sokeroinnilla saadaan karvat juurineen häiritsemästä pidemmäksi aikaa. Säännöllisesti otettuna sokerointi vähentää karvankasvua. Huomaat sen jo ensimmäisen kerran jälkeen kuinka karvat kasvavat ohuempana takaisin ja aukkokohtia ilmaantuu, jonne ei kasva karvaa lainkaan.

 

Karvat poistetaan sokeroinnilla samaan suuntaan kuin karvat kasvavat. Tämä tekniikka erottaa sokeroinnin vahauksesta. Sokerointitekniikka mahdollistaa karvan poistamisen sen kasvusuuntaan, jolloin se todennäköisemmin lähtee paremmin ja syvemmältä eikä myöskään katkea.

 

Sokeroinnin poistoväli vaihtelee karvankasvun nopeudesta riippuen. Monesti kuitenkin väli on 3-6 vk jos haluaa vaikuttaa kasvuun radikaalisti ja pysyä mahdollisimman karvattomana.

 

SATTUUKO SOKEROINTI

Sokeroinnilla poistetaan karvat juurineen eli kyllä, sokerointi tuntuu, mutta on ehdottomasti sen arvoista. Tekniikassa levitetään sokerimassaa muutamaan otteeseen karvan kasvusuunnan vastaisesti, jotta sokeri tarttuu mahdollisimman hyvin karvaan ja karvatuppeen. Sokeroinnin levitysvaihe siis tuntuu sekä juurineen repäisy. Joidenkin asiakkaiden mielestä itse repäisy sattuu vähemmän kuin levitys.

 

 

MUISTILISTA KOTIIN SOKEROINNIN JÄLKEEN:

-Vältä saunaa ja hikoilua sokeroinnin jälkeen 12 tuntia
-Kainalosokeroinnin jälkeen ei deodoranttia 12 tuntiin
-Kasvosokeroinnin jälkeen ei tukkivia voiteita tai meikkituotteita seuraavaan 12 tunttiin
-Auringolta suojaaminen samana ja seuraavana päivänä
-Ihon päivittäinen kosteutus ja rauhoitus
-Ihon säännöllinen kuorinta (alueesta riippuen n .4-7 päivän välein)

© 2018 Lähde-Spring