KARVOJEN POISTO MIEHILLE

HÄIRiTSEVÄT IHOKARVAT KURIIN SOKEROINTITEKNIIKALLA. KARVATON, SILEÄ JA PEHMEÄ IHO!

Sokeroinnilla saadaan karvat juurineen häiritsemästä pidemmäksi aikaa. Säännöllisesti otettuna sokerointi vähentää karvankasvua. Huomaat sen jo ensimmäisen kerran jälkeen kuinka karvat kasvavat ohuempana takaisin ja aukkokohtia ilmaantii, jonne ei kasva karvaa lainkaan.

 

Karvat poistetaan sokeoinnilla samaan suuntaan kuin karvat kasvavat. Tämä tekniikka erottaa sokeorinnin vahauksesta. Sokerointitekniikka mahdollistaa karvan poistamisen sen kasvusuuntaan, jolloin se todennäköisemmin lähtee paremmin ja syvemmältä eikä myöskään katkea.

 

Sokeroinnin poistoväli vaihtelee karvankasvun nopeudesta riippuen. Monesti kuitenkin väli on 3-6 vk jos haluaa vaikuttaa kasvuun radikaalisti ja pysyä mahdollisimman karvattomana.

 

SATTUUKO SOKEROINTI

Sokeoinnilla positetaan karvat juurineen eli kyllä, sokeorinti tuntuu. Mutta on ehdottomasti sen arvoista. Tekniikassa levitetään sokerimassaa muutamaan otteeseen karvan kasvusuunnan vastaisesti, jotta sokeri tarttuu mahdollisimman hyvin karvaan ja karvatuppeen. Sokeroinnin levitysvaihe siis tuntuu sekä juurineen repäisy. Joidenkin asiakkaiden mielestä itse repäisy sattuu vähemmän kuin levitys.

 

 

MUISTILISTA KOTIIN SOKEROINNIN JÄLKEEN:

-Vältä saunaa ja hikoilua sokeroinnin jälkeen 12 tuntia
-Kainalosokeroinnin jälkeen ei deodoranttia 12 tuntiin
-Kasvosokeroinnin jälkeen ei tukkivia voiteita tai meikkituotteita seuraavaan 12 tunttiin
-Auringolta suojaaminen samana ja seuraavana päivänä
-Ihon päivittäinen kosteutus ja rauhoitus
-Ihon säännöllinen kuorinta (alueesta riippuen n .4-7 päivän välein)

© 2018 Lähde-Spring