MORSIUSHOITO

Häävalmisteluihin kuuluu morsiamen kaunistus. Tule taitaviin käsiin valmistautumaan tärkeintä juhlapäivääsi varten!

              

Olemme hoitaneet, hemmotelleet ja meikanneet lukuisan joukon morsiamia, kaasoja, anoppeja ja sulhasiakin. Kokemusta on siis tarkoista, hermostuneista ja kaikenlaisista morsiamien tunteista lukuisten tärkeiden päivien aikana. Olet hyvissä käsissä!

Jotkut morsiamet haluavat kaikki maailman hoidot ennen häitä, osalle taas on tärkeintä saada kaunis meikki hääpäivänä. Mitä sinä siis haluat? Meillä on kattava valikoima kaikenlaisia hoitoja koko keholle, mutta tärkeimpänä pidämme että meikkiä varten iho olisi hoidettu, kynnet huoliteltu manikyyrillä ja koemeikki suoritettu hyvissä ajoin ennen varsinaista hääjuhlaa. Tähän olemme koonneet muutaman paketin sinulle upea Morsian tulevaa kaunistautumistasi varten.

 

 


 

Morsiushemmotteluhoito 150€

Huselluksen keskellä kiirettä ja hermoilua piiloon hetkeksi:

Sisältää kasvohoidon tarpeidesi mukaan, käsien ja jalkojen hieronnan sekä kynsien lakkauksen käsillesi

 


 

Morsiuskaunistus  150€

Tärkeimmät kaunistumisrituaalit häitä varten:

Sisältää kasvohoidon erityisesti morsiamelle suunnitellulla tavalla heleyttäen, kirkastaen ja kaunistaen ihosi hääpäivää varten ja valmistaen ihosi meikkiin sekä klassisen manikyyrin

 


 

Täydellinen Morsiuspaketti 330€

Sisältää kasvo-käsi ja jalkahoidot tarpeidesi mukaan 

 


 

Häämeikki 180€

sisältää huolellisen meikin suunnittelun jossa huomioidaan kokonaisuus: mahdollinen teema, puku, persoonasi, omat värisi, mieltymyksesi, kukat tai kimppu, sulhasen asusteet ja kaikki muu mahdollinen juhlaan liittyvä ja olennainen osa väri ja tyyliskaalaan.

 


 

Hääyötä varten

Brasilialainen sokerointi 89€

© 2018 Lähde-Spring