KAUNEUSHOITOLA MIEHILLE

Ihonpuhdistus tai kasvohoito yksilöllisesti miesten omilla tuotteilla tai häiritsevien ihokarvojen poisto mm. selästä ovat suosituimpia miesten hoitoja kauneushoitollassamme. Tule sinäkin kokeilemaan!

 

Iso osa asiakaskuntaamme koostuu myös miehistä, joten miesten on helppo tulla kokeneeseen hoitolaan. Kauneushoitola miehille saattaa olla kuitenkin kynnyskysymys ja tätä kynnystä on madallettu kokemuksella miesten hoidoista Tänä päivänä yllättävän moni mies käy hoidattamassa itseään ja monille meidän miesasiakkaillemme onkin ollut suuri yllätys huomata että heti hoitolaan tullessa seuraava tai edeltäväkin asiakas on  saattanut olla mieshenkilö.

 

Kauneushoitola miehille Helsinki Lähde-Springissä palvellaan jatkuvasti miehiä mm. miesten kasvojen hoidolla joka pitää sisällään miesten ihonhoitotuotteilla tehtävän joko ihonpuhdistuksen tai hoitavamman hoidon. Miesten iho vaatii omat tuotteet sillä ihon rakenne on erilainen kuin naisilla ja näin ollen myös miehen ihonhoito, tuotteet ja hoidot ovat suunniteltu sen mukaan mitä miehen iho tarvitsee. Ihonpuhdistuksessa iho puhdistetaan ihon kunnon mukaan sille sopivin menetelmin ja kasvohoidossa hoidetaan myös ihon kunnosta riippuen eri tekniikoilla. 

 

Häiritseviä ihokarvoja poistamme juurineen sokeroinnilla, jolla saadaan sokerointi miehelle, niin että karvat lähtevät tehokkaasti juurineen ja samalla käsittely on mahdollisimman hellävarainen iholle. 

 

Uutuutena hemmotteleva American Shaving, jossa parta ajetaan hienostuneesti perinteistä veitsi-tekniikkaa hyödyntäen. Lämpimät kääreet ja naamio kruunaavat parranajon.

 

 

Ihonpuhdistus Miehekkäästi | 105€ Lue lisää!

Kasvohoito Komea | 115€ Lue lisää!

Ritarin Kuninkaallinen kasvohoito |125€

American Shaving alk. |44€

Manikyyri 39€

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla    Selkä  69€ |  Rinta 46€ |   Nenä / Korvat 25€

© 2018 Lähde-Spring