Kauneushoitola Helsinki Lähde-Spring

EKOKAUNEUSHOITOLA HELSINKI

kauneushoitola Helsinki Lähde-Spring on sinulle, joka kaipaat erityisesti apuja ihonhoitoon  ihoanalyysillä tai kasvohoidolla!

Kasvohoitoihin erikoistuneena kauneushoitola Helsinki Lähde-Springin kasvohoitomenu on kattava.

Ruoki ihoasi ja kehoasi luonnon parhailla herkuilla!

Tunnelmallinen ekokauneushoitola Helsinki Lähde-Spring tarjoaa Sinulle erityisesti tehokkaita luonnon kasvohoitoja sekä ihonpuhdistuksia vuodesta 2002 lähtien, ja brasilialaisen sokeroinnin luomulla jo vuodesta 2006 lähtien.

Kauneushoitola Helsinki Lähde-Spring palveluperiaatteena on, että jokainen hoito  tehdään huolella vaikka siihen kuluisikin hiukkasen enemmän aikaa. Rauhoittuminen hoidon aikana kuuluu myös olennaisesti hoitoon. Siksi puhelimella tavoittaminen saattaa välillä olla kiven alla, laitathan mieluusti ajanvarauksesi ajanvarausjärjestelmän kautta tai kyselysi sähköpostitse jotta hoidot eivät keskeytyisi. Mikäli kuitenkaan sopivaa aikaa ajanvarausjärjestelmästä ei löytyisi, on silloin parempi soittaa. Jos emme vastaa heti, soitamme Sinulle takaisin niin pian kuin mahdollista.

Ekohoitola ja luomuhoitola sekä luonnonkosmetiikkahoitola on erikoistunut tehokkaisiin kasvohoitoihin. Erityisosaamista on mm. ihonpuhdistuksista, atooppisen ja herkän ihon hoidosta, kuivan ja pintakuivan ihon hoidosta sekä anti-age – hoidoista juonteet ja ihon kiinteyttäminen.  Lisäksi lajaa kokemusta löytyy myös acnen, rosacean sekä vaikeiden epämääräisten ihottumien hoidosta niin kasvojen kuin vartalonkin alueella. 

Kasvohoitojen listalta löytyy perushoitojen lisäksi myös ihania hemmotteluhoitoja joissa vaivut toiseen maailmaan. Näistä mainittava on uudet Luxus-tason hoidot Kaunis ja Heleä. Nämä ovat uniikkeja hoitoja, joita vain kauneushoitola Helsinki Lähde-Spring tarjoaa monien muiden uniikkien hoitojen lisäksi.

Tule kokemaan toinen maailma, jossa sielu saa levätä yhdessä ihosi ja kehosi kanssa!

Luonnonkosmetiikan käytöstä on historiaa jo vuodesta  2006, jolloin Lähde-Springin perustaja oli osakkaana toisessa hoitolassa. Sieltä asti intohimo erityisesti ammattilaisen ihonhoitoon suunniteltuun luonnonkosmetiikkaan on saanut alkunsa. Sarjoja joita matkan varrella on käytetty on lukuisia. Jatkuva etsiminen uusien ja tehokkaimpien tuotteiden käyttöön on haastava mutta hauska prosessi. Hinta-laatusuhde täytyy olla kohdillaan ja soveltuvuus herkimmällekkin iholle. Shopista löytyy varmasti myös Sinulle oikeat tuotteet!

Tule meille joko rentoutumaan tai hakemaan apuja  kauneutesi ongelmatilanteisiin!

© 2018 Lähde-Spring