KASVOHOITO HELSINKI

Kasvohoito Helsinki Lähde-Springissä on ainutlaatuinen kokemus, tule yllättymään!

Ihoosi sopivalla Menu- hoidolla saadaan kasvosi virkistymään, puhdistumaan, 
tasoittumaan, kiinteytymään tai kosteutumaan!  

 

 Kasvohoito Helsinki Lähde-Springissä on elämys. Kasvohoitoja löytyy lukuisia erilaisia joihin kuuluu kaikkiin taivaallista hierontaa ja hemmottelua. Kasvohoitoihin erikoistuneena luomu -ja luonnonkosmetiikkahoitolana ruokimme ihosi parhailla mahdollisilla luonnon antimilla. Ihosi “syö” ja “juo” yllättävän paljon ja sillä on oikeasti suuri merkitys mitä ihollemme annamme. Ihomme on suurin elin, joka suojaa meitä ja meidän tehtävänämme on hoitaa sitä yhtä hyvin kuin se meitä suojelee ulkoisilta vaikutteilta.

 

Kasvohoidot käsittävät aina kokonaisvaltaisen täydellisen hoidon, jossa henki, sielu ja ruumis lepää. Jokainen hoito tehdään yksilöllisesti tarpeitasi kunnioittaen ja rohkaisevilla tavoitteilla saada ihossa vaikuttavat mahdolliset ongelmat hyvin hallintaan. Näihin suosittelemmekin sinnikkästä kotihoitoa kosmetologin suosittelemin tuottein ja hoidoin sekä kärsivällisyyttä jatkaa hoitoa. Jokaisen iho on yksilöllinen ja on vaikea arvioida miten nopeasti paraneminen alkaa näkyä. Käyttämämme tuotteet ovat todella hyvin siedettyjä ja vuosikymmenen kokemuksella tarkkaan valittuja. Käytämme ja myymme vain ja ainoastaan tuotteita jotka olemme itse testanneet tai testauttaneet, jotta tiedämme varmasti niiden soveltuvuuden ja laadun.

 

Kasvohoitoja löytyy tällä hetkellä valmiita paketteja  15 erilaista, mutta monesti saattaa olla tarpeellista yhdistellä hoitoja toisiinsa. Ihosi kunto määrittelee sen mikä hoito Sinun ihoosi soveltuu parhaiten. Suosittelemmekin, että antaisit kosmetologin katsoa mitä hoitoa Sinun ihoosi suositellaan jotta saisit parhaimman mahdollisen hyödyn ja tehon jo yhdellä hoitokerralla.

 


KASVOHOITOJEN ALKUPALAT 

Kasvohoidot Helsinki Lähde-Springissä

 

Ihoanalyysi |49€ Lue lisää!

Ihoanalyysi on sinulle, joka tuskailet ihonhoitosi kanssa! Ihoanalyysillä löydetään yhdessä ammattitaitoisen kosmetologin kanssa sinulle sopivat tuotteet, joilla saat ihosi tasapainoon. Heitä hyvästit tuskailulle!

 

Fresh Kasvohoito | 50€ Lue lisää!

Nopeata freesausta ja virkistystä ihoosi kun sinulla on pikainen tarve ja aikaa vain vähän käytettävänä.

Ultraäänellä tehtävä ihon Fresh- kasvohoito on tehokas apu kaikille ihotyypeille tuomaan eloa ja pirteyttä!

 

Perinteinen ihonpuhdistus   |   105 € Lue lisää!

Perinteisellä ihonpuhdistuksella pääset eroon mustapäistä, tukkeumista ja muista epäpuhtauksista!

Perinteistä “nipistelytekniikkaa” hyödyntävä ihonpuhdistus on paras tapa poistaa epäpuhtauksia ihosta. Kevyt, puhdas ja raikas iho pitkäksi aikaa!

 

Ultraäänipuhdistus / Kivuton Syväpuhdistus   |   115 € Lue lisää!

Ultraäänipuhdistuksella saadaan iho puhtaaksi ja raikkaaksi kivuttomasti. Turvallinen kotimainen ultraäänilaite toimii tehokkaasti syväpuhdistaen ihon ihotyypistä riippumatta. Tätä hoitoa testaamalla haluat sen ehdottomasti uudelleen!

 

Ultraääni-kuntoutus | 115€ Lue lisää!

Kuntouttavassa ultraäänihoidossa iho, joka on herkistynyt,  veltostunut tai kosteustasapaino heikentynyt saadaan hellävaraisesti ja tehokkaasti heräämään eloon! Hoidossa yhdistyy laitteen hellävaraisuus ja tehokkuus. Aivan ehdoton talvihoito!

 

Ihon “Tehoimuri”   |  115 € Lue lisää!

Ihon “tehoimuri”- kasvohoidossa iho tasoittuu, tasapainoittuu, kirkastuu sekä elpyy. Jokaiselle iholle, joka vaatii ihon tehokasta uudistumista syvemmin. Todella hyvä hoito iholle, joka on kuiva tai pintakuiva, eloton tai tukossa epäpuhtauksista.

 


KASVOHOITOJEN PÄÄRUOAT  

KASVOHOIDOT Helsinki Lähde-Springissä

 

Herkän ihon SOS Kasvohoito | 98€ Lue lisää!

Tehokkaasti rauhoittava tehohoito herkälle hipiälle samalla ihoa hemmotellen ja hoitaen. Ihosi rauhoittuu, kosteutuu, pehmenee ja raikastuu hoidon myötä

 

 Atooppisen ihon Hellä Kasvohoito | 105€ Lue lisää!

Atooppiselle tai atopiaan taipuisen ihon tehokas kosteutus ja rauhoitushoito, jolla saadaan tulehdusta, punoitusta ja kutinaa sekä myös kuivuutta kuriin. Ihon kosteustasapaino nousee, ihon väri tasoittuu ja kutina sekä punoitus rauhoittuvat

 

Kuivan ihon Ateria | 98€ Lue lisää!

Kiristävän kuivuuden tai pintakuivuuden vievä hoito jolla ruokitaan nälkäistä kuivaa ihoa raviten sitä tehokkailla raaka-aineilla. Iho pehmenee, kuivuus ja kireys häviää ja iho tuntuu sekä näyttää kosteammalta, pehmeämmältä ja raikkaammalta.

 

Ihon “Salitreeni” | 98€ Lue lisää

Ihon “Salitreeni” on kirjaimellisesti tehojumppa kasvolihaksille. Kiinteyttää, kohottaa, kuntouttaa ja uudistaa kun ihosi tarvitsee tehokasta liftausta!

 

Anti – age – Kasvohoito | 115€ Lue lisää!

Kiinteyden puutteeseen tuomaan ihoon takaisin ihon omaa elastisuutta ja napakkuutta sekä tuoretta liftausta. Iho on nuorekkaampi, kuulaampi, kiinteämpi ja elinvoimaisempi.

 


 

KASVOHOITOJEN À LA CARTE

Kasvohoidot Helsinki Lähde-Springissä

 

Kaunis Kasvohoito | 119€ Lue lisää!

Kaunistava kasvohoito, jossa ihosta tulee kuulas, raikas ja terveän oloinen. Kaunis niinkuin Sinäkin!

 

Heleä Kasvohoito | 120€ Lue lisää!

Heleäksi ja raikkaaksi tekevä hoito, jolla saadaan iho hehkeäksi kertaheitolla. Kaikki sameus, väsymyksen merkit tai elottomuus saavat kyytiä!

 

Prinsessa Kasvohoito |129€ Lue lisää!

Luxus-kasvohoito jossa vaivutaan toiseen maailmaan, iho, keho ja mieli rentoutuu, iho raikastuu, rentoutuu ja saa uuden elämän. Tunne kuinka ihosi saa uuden alun, mielesi rauhoittuu ja rentoutuu sekä kehosi vaipuu toiseen maailmaan jossa kaikki huomio kiinnittyy sinuun

 

Kuningatar Kasvohoito | 139€ Lue lisää!

Luxusta arjen keskelle Kuningatar kasvohoidolla, jossa ihostasi tulee heleämpi, kiinteämpi ja napakampi. Tunne olevasi kuin kuningatar hoidossa jossa hoidetaan niin kasvoja, kehoa kuin mieltäkin. 

 


JÄLKIRUOKAPALAT KASVOHOITOON 

Kasvohoidot Helsinki Lähde-Springissä

 

Meikkaus kasvohoidon yhteydessä | 25€   Lue lisää meikkkauspalveluista!

 

Kynsien lakkaus kasvohoidon yhteydessä | 16€ Lue lisää käsihoitopalveluista!

 

Parafiininaamio käsille tai jaloille kasvohoidon yhteydessä | 26€ Lue lisää parafiinihoidosta!

 


IHONPUHDISTUS Lue lisää!

Ihonpuhdistus on kasvohoitojen perushoito, josta on hyvä aloittaa kasvojen ihon hoitaminen. Kun iho on puhdas, se vastaanottaa paremmin muitakin hoitoja. Ihonpuhdistus voidaan tehdä monilla eri menetelmillä joista melkein jokainen on kuullut varmasti nipistelyhoidosta, jossa epäpuhtauksia nostellaan ihosta kivuliaasti. Kuitenkin nykyään voidaan ihonpuhdistus korvata ultraäänipuhdistuksella tai muilla menetelmillä joista hyvä on mainita ihon tehoimuri joka imee itseensä epäpuhtauksia ihon pinnalta, kuorii, kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ja tasapainoittaa talineritystä.

 

KOSTEUTUS / KUNTOUTUS Lue lisää!

Mikäli ihosi on pintakuiva/kuiva, väsynyt tai kiinteyden puutetta on jo ilmaantunut on kuntouttava kosteushoito hyvä ratkaisu. Ihokudosta kuntouttamalla ja kosteuttamalla väsynyt, pintakuiva tai kiinteyden menettänytkin iho uudistuu, raikastuu ja kosteutuu.

 

KIINTEYTYS / JUONTEET Lue lisää!

Ikä ja maan vetovoima valitettavasti tekee tehtävänsä meille jokaiselle jossakin vaiheessa. Tähänkin kuitenkin voidaan vaikuttaa kiinteyttämällä ihoa tehokkaasti kudosta ja iholihasta kiinteyttävillä ja kuntouttavilla hoidoilla. Iho tasoittuu, kiinteytyy ja kohottuu!

© 2018 Lähde-Spring