Kauneushoitola Lähde-Spring | Kauneushoitola Helsinki

JALAT

Pöliseekö sukkahousut tai kaipaako kahisevat kantapääsi erityishuomiota? Pedikyyrillä helpotusta ongelmaan!

 

Jalat ovat esillä kesällä, jolloin niitä myös hoidetaan tehokkaammin ja jalkahoidot ja varpaiden kynsien sesonkihoitoaika on myös silloin. Kuitenkin jos mietit, että otat yhdellä askeleella jo oman painosi verran kiloja kannatellaksesi jalkojesi päällä niin kuinka monta kiloa silloin kannat jo yhden päivän aikana? Jalat kyllä ansaitsisivat paljon huomiota ja huolenpitoa!

 

Säännöllisellä jalkahoidolla pidät hyvää huolta jaloistasi kotihoitoa tehokkaalla jalkavoiteella unohtamatta. Mikäli jaloillasi ei ole sen suurempia ongelmia tai kaipaat vain hetken hemmottelua, on jalkahoito myös tehokas rentoutushetki arjen helpotukseksi.

 

 


 

Täydellinen jalkahoito  |   89 €
Jalat hoidetaan sääreen asti kuorinnalla, hieronnalla ja naamiolla, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, kovettumat pehmennetään ja ongelmatapauksissa ongelmiinkin saadaan apu keskittymällä esim.halkeileviin kantapäihin. Tässä hoidossa saa lepoa koko keho ja mielikin.

 


 

Varpaankynsien Geelaus ranskalaisittain |   89 €
Geelaus eli varpaankynsien vahvistus tehdään valokovetteisella geelillä. Läpinäkyvällä geelillä tulee varpaankynsistäsi kauniisti muotoillut, kestävät ja kiiltävät. Halutessasi päälle voidaan laittaa myös helmiäistä ranskalaisen valkoisen kärjen kanssa. Geelaus pysyy hyvänä n. kaksi kuukautta.

 


 

Varpaankynsien Geelilakkaus ranskalaisittain |   89€
Geelilakkaus on astetta kevyempi menetelmä geelauksesta, sen poisto on mutkattomampaa ja hellävaraisempaa, mutta pysyvyys ei tosin ole ihan yhtä hyvä kuin geelauksessa.

 


 

Jalkahoito + Geelaus ranskalaisittain |  164€

 


 

Jalkahoito + Geelilakkaus ranskalaisittain | 164€

 


 

Lämminparafiinininaamiokylpy jaloille | 39€

Kuiville jaloille ja eritoten huonosta verenkierrosta kärsiville!

Kosteuttaa, pehmittää ja vilkastuttaa verenkiertoa. Ravitsee kaikista kuivimmankin ihon, pehmittää kahisevat kantapäät ja auttaa kuivuuteen pitkäksi aikaa.

 


 

Ps. Geelilakkauksen poistosta veloitetaan erikseen, muistathan mainita mikäli sinulla on vanhat geelilakat tai geelit, jotta osataan aikaa varatessa varautua poistoon ajallisesti.

 

 

© 2018 Lähde-Spring