Kauneushoitola Lähde-Spring | Kauneushoitola Helsinki

Jalkahoito Helsinki

Pöliseekö sukkahousut tai kaipaako kahisevat kantapääsi erityishuomiota?

Jalkahoito Helsinki LÄhde-Springissä ja saat helpotusta ongelmaan!

 

Jalat ovat esillä kesällä, jolloin niitä myös hoidetaan tehokkaammin ja jalkahoidot ja varpaiden kynsien sesonkihoitoaika on myös silloin. Kuitenkin jos mietit, että otat yhdellä askeleella jo oman painosi verran kiloja kannatellaksesi jalkojesi päällä niin kuinka monta kiloa silloin kannat jo yhden päivän aikana? Jalat kyllä ansaitsisivat paljon huomiota ja huolenpitoa!

 

Jalkahoito Helsinki Lähde-Springissä on ihanan rentouttava kokemus. Täydellinen jalkahoito on hyvä tapa hoitaa jalkasi kuntoon kun sinulla on pitkä aika jalkahoidossa käymisestä tai mikäli et ole koskaan käynyt. Jalkojen ammattimainen hoito  pitää yllä jalkojesi terveyttä puhumattakaan kauneudesta. Jalkasi ovat pehmeät, kauniisti huollitellut ja käsitellyt. Halutessasi lakkaus sisältyy jalkahoidon hintaan.

 

Säännöllisellä jalkahoidolla pidät hyvää huolta jaloistasi kotihoitoa tehokkaalla jalkavoiteella unohtamatta. Mikäli jaloillasi ei ole sen suurempia ongelmia tai kaipaat vain hetken hemmottelua, on jalkahoito myös tehokas rentoutushetki arjen helpotukseksi.

 

 


 

Täydellinen jalkahoito  |   89 €
Jalkahoito Helsinki Lähde-Springissä hoidetaan täydellisesti sääreen asti kuorinnalla, hieronnalla ja naamiolla, kynnet ja kynsinauhat hoidetaan, kovettumat pehmennetään ja ongelmatapauksissa ongelmiinkin saadaan apu keskittymällä esim.halkeileviin kantapäihin. Tässä hoidossa saa lepoa koko keho ja mielikin.

 

Lämminparafiinininaamiokylpy jaloille | 39€

Kuiville jaloille ja eritoten huonosta verenkierrosta kärsiville!

Kosteuttaa, pehmittää ja vilkastuttaa verenkiertoa.

Ravitsee kaikista kuivimmankin ihon, pehmittää kahisevat kantapäät ja auttaa kuivuuteen pitkäksi aikaa.

 

Täydellinen Jalkahoito & Parafiininaamio |  119€

Täydellisen jalkahoidon kruunaa tämä lämminparafiininaamio joll asaadaan tehokkuutta jalkahoitoon sen kosteuttavine ja pehmentävine ominaisuuksineen.  


 

Varpaankynsien Geelaus värillä tai ranskalaisittain |   69 €
Geelaus eli varpaankynsien vahvistus tehdään valokovetteisella geelillä. Läpinäkyvällä geelillä tulee varpaankynsistäsi kauniisti muotoillut, kestävät ja kiiltävät. Halutessasi päälle voidaan laittaa myös helmiäistä ranskalaisen valkoisen kärjen kanssa. Geelaus pysyy hyvänä n. kaksi kuukautta.

 

Varpaankynsien Geelaus & Jalkahoito | 135€

 

Varpaankynsien Geelaus & Jalkahoito & Parafiininaamio | 149€

 


 

Varpaankynsien Geelilakkaus värillä tai ranskalaisittain |   59€
Geelilakkaus on astetta kevyempi menetelmä geelauksesta, sen poisto on mutkattomampaa ja hellävaraisempaa, mutta pysyvyys ei tosin ole ihan yhtä hyvä kuin geelauksessa. Geelilakkauksen voi tehdä kokonaan jollakin mieleisellä värilläsi tai klassisesti ranskalaisittain.

 

Varpaankynsien Geelilakkaus & Jalkahoito | 129€

 

Varpaankynsien  Geelaus & Jalkahoito & Parafiininaamio | 155€

 

 

Ps. Geelilakkauksen poistosta veloitetaan erikseen, muistathan mainita mikäli sinulla on vanhat geelilakat tai geelit, jotta osataan aikaa varatessa varautua poistoon ajallisesti.

 

© 2018 Lähde-Spring