IHONPUHDISTUS MIEHEKKÄÄSTI

Tehokas ihonpuhdistus miehekkäästi tarjoaa ihonpuhdistuksen, jossa iho pysyy puhtaampana pidempään. Ihosi näyttää heti puhtaammalta, kirkkaammalta ja rauhallisemmalta käsittelystä huolimatta.

 

Ihonpuhdistus miehekkäästi Lähde-Spring-Ekokauneushoitolasta. Ihonpuhdistus on yksi braavuureitamme kauneushoitolassamme. Olemme tehneet tuhansittain ihonpuhdistuksia ja kasvohoitoja, joista suosituin hoito on ihonpuhdistus.

 

Ihonpuhdistus voidaan tehdä joko ultraäänilaitteella hellävaraisesti tai mekaanisesti irrottelemalla epäpuhtauksia nipistelemällä niitä ulos ihosta. Esimerkiksi syville mustapäille on mekaaninen ihonpuhdistus ainut vaihtoehto millä ne lähtevät.

Ihonpuhdistuksessa iho käsitellään ihonhoidon ammattilaisen hoidossa syvemmin kuin mitä kotiin ostetuilla tuotteilla tai laitteilla voi saada aikaan.Ihonpuhdistus Helsinki Lähde-Springissä ammattilainen työskentelee tuotteilla ja laitteilla, jotka ovat suunniteltu ihonhoidon ammattilaisia varten. Ihosi puhdistuu syvemmältä, kun omat konstit eivät enää riitä.

Ihonpuhdistus voidaan tehdä monilla eri menetelmillä, joista alla yleisimmät. Tehokkaan lopputuloksen saamiseen vaaditaan kuitenkin aika monesti jotain extraa, jotta iho puhdistuu ja rauhoittuu hoidon jälkeen tehokkaasti. Monesti ihoon kohdistuu samanaikaisesti monia ongelmia, joita on hyvä hoitaa samanaikaisesti ihonpuhdistuksen kanssa, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

SATTUUKO IHONPUHDISTUS JA MITÄ SIINÄ TEHDÄÄN?

 

Kyllä ja ei. Ihonpuhdistus voidaan tehdä kivuttomalla tekniikalla, mutta mikäli ihossasi on paljon mustapäitä ja muita epäpuhtauksia, on suositeltavaa puhdistaa iho ihan perinteistäkin tekniikkaa hyödyntäen.

Iho kyllä puhdistuu todella syvältä kivuttomassa puhdistuksessa ja suosittelemme sitä ehdottomasti kipuherkille, mutta jotta iho puhdistuu myös mustapäistä, tukkeumista ym. talin ja kuonan lisäksi on perinteinen ihonpuhdistus valitettavasti ainut tehokas vaihtoehto niille.

Valitettavasti siksi, sillä se todella sattuu. Ihonpuhdistus Helsinki Lähde-Spring kauneushoitolassa tehdään kuitenkin mahdollisimman hellävaroen ja varovaisesti että uskaltautuisit uudestaankin. Tämä tekniikka on omia tai kosmetologin sormiakin tehokkaampi, sillä sormiin ei kohdistu niin paljon painetta, että ne jaksaisivat puristaa epäpuhtauden yksistään ulos. Tätä varten siihen käytetään ihan omaa työkalua, jolla epäpuhtaudet työnnetään ulos kevyesti painamalla työkalua epäpuhtauden vierestä. Tämä siis sattuu! Jaiks, MUTTA, se on sen arvoista. Se on niiiiin sen arvoista!

 

 


Ihonpuhdistus Miehekkäästi Ι 105€

 


Ultraäänipuhdistus Ι 115€

 


MUISTILISTA KOTIIN IHONPUHDISTUKSEN JÄLKEEN

-Ei uimaan, saunaan eikä hikoilua samana päivänä

-Ihonpuhdistuksen jälkeen voi antaa ihon olla rauhassa 

-Mikäli ihoa ei ole tarvinnut menojen vuoksi meikata voit antaa ihon levätä kasvohoidon jälkeen seuraavaan aamuun asti

(-Muista myös vaihtaa tyynyliina & kasvopyyhe tarpeeksi usein, jotta bakteerikanta pysyisi tasaisempana)

 

© 2018 Lähde-Spring