Pulppuava Kauneus

Kauneushoitola Lähde-Spring perustettiin lähteeksi: kauneuden lähteeksi, pulppuavaksi kauneuden ja hyvinvoinnin retriittipaikaksi, jossa kauneus, tehokkuus ja rentoutus yhdistyvät .

 

Butiikkihenkinen hoitola sai alkunsa intohimosta kauneuden maailmaan ja erityisesti luonnonläheisiin metodeihin sekä tehokkaisiin hoitoihin ja tuotteisiin. Hoidoissa yhdistyy tehokkuus ja matka rentoutumiseen unohtamatta siedettävyyttä, hellävaraisuutta ja huolellista kädenjälkeä. Tuotteissa yhdistyy siedettävyys, tehokkuus sekä miedot mutta mukaansatempaavat raikkaat koostumukset.

 

”Käsityöläisenä” joksi itse kutsun tätä alan lajia kauneushoitolan yrittäjänä, on  tarkkuus ja ikuinen kehittyminen paremmaksi ja paremmaksi nähtävissä jokapäiväisessä asiakkaan kohtaamisessa. Jatkuva oppiminen haastaa sopivasti ja tuo mielekkyyttää työhön. Koskaan ei ole kahta samanlaista päivää butiikissa ja jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on ainutlaatuinen ja ihana!

 

Ihonhoidon, meikkauksen ja meikkauksenopastuksen, ripsienpidennysten, ripsipermanentin,  kynsien, sokerointien, jalkahoitojen sekä kestovärjäysten ammattilaisena on hallittava paljon perustekniikoiden lisäksi. Vuosien varrella on kerttynyt paljon kokemusta parhaimmista tekniikoista, toimivista tuotteista ja hyvistä tehokkaista räätälöidyistä kotihoito-ohjelmista.

 

 

 

 

 

 

Joulukiirettä

Myyntiä, markkinointia ja joulumietintää

 

Näin joulun alla kiire kolkuttaa joka hetki. Miten sinulla?

 

Itse olen viimehetken valmistelija ja kaikki venähtää aina viimetippaan, kun taas tiedän ihmisiä jotka ostaa joululahjoja jo kesällä. Tälle joululle on kuitenkin luvassa rauhallinen joulu muulta osin. Päätin, että tänä jouluna ei juosta mihinkään vaan pysytään kotona ja nautitaan kaikessa rauhassa.

 

Jos ajattelisin liikevaihdon kannalta ja kaupan kannalta asiaa, niin olisin liikkeessä vielä jouluaattonakin. Sesonkina täytyy tehdä töitä – tai niin ainakin monet ajattelevat. Tällä hetkellä pohdin liikkeeni markkinointia, kun opiskelen samalla merkonomi-opintoja. Valmennusohjaaja kysyi minulta paljonko minun tulee myydä päivittäin ja viikottain tai entäpä kuukausittain…En ole siis kauppista käynyt vaan olen koulutukseltani kosmetologi, jonka opintoihin kyllä kuului markkinointia, myyntiä, yritystoimintaa yms. mutta ammattietiikan kannalta vastasinkin hänelle etten oikein voisi tehdä tätä työtä eettisesti jos ajattelisin vain kassan kilinää kun asiakas astuisi sisään liikkeeseen. Ja kyllä, tiedän että toimin taas tässäkin tapauksessa vastavirtaan.

 

Kun tulet minulle hoitoon niin ajattelen aina sinun parasta. En osaa ajatella tiliäni kun kohtaan asikkaani. Noup! En osaa, en voi enkä aio muuttaa suhtautumistani asiakkaaseen eli Sinuun. Kun tulet minulle hoitoon, niin ajattelen aina sinulle parhaimman hoidon, parhaimmat tuotteet joilla hoitaa itseään ja tarjoan ns.ongelmien ratkaisuja. Näen ongelman ja minulla on ratkaisu siihen. Ajattelen siis sinun parasta. Jos se sattuu olemaan kallein hoito niin tottakai tarjoan sitä, mutta vaikkei olisikaan, niin tarjoan sen mikä on AINA paras ratkaisu.

 

Näen siis työni enemmänkin ongelmien ratkaisijana kuin liiketoimintana. Asiakas tulee aina ensin, jopa ennen kassan kilahdusta. Kieltämättä kuullostaa monen mielestä uskomattomalta mutta näin se on. Jos tulet minulle hoitoon ja näen että edullisempi tuote auttaisi Sinua enemmän ja toimisi sinulle paremin niin valitsisin tietysti sen mikä toimisi parhaiten ja suosittelisin Sinulle sitä.

 

Valmennusohjaaja meni aivan hämilleen vastauksestani! Ymmärrän hyvin. Silti olen päättänyt pysyä tällä tiellä jolle olen ajutunut 15 vuoden aikana alalla olleena. Olen ollut erinäisissä firmoissa töissä kauneudenhoitoalalta ja nähnyt kuinka raha vaikuttaa työhön. Eräänä päivänä, joka oli noin viitisen vuotta sitten päätin tehdä asiat toisin ja tässä sitä ollaan, omalla paikalla ahertamassa itselleen vapaasti tavalla jolla haluaa toimia. Toimin vastavirtaan monissa muissakin asioissa. Seuraamalla tulet huomaamaan sen kyllä:)

 

Joulukiireistä viis! Kohta on joulu ja saa rauhoittua, rentoutua parhaimmassa seurassa, käydä joulukirkossa ja availla paketteja!

Jos et ole vielä kerennyt hommata joululahjoja ja tai saat viimehetkellä ajatuksen hemmottelevasta lahjakortista, niin siirryppä kaupan puolelle ja tilaa sieltä mikä tahansa hoito lahjakorttina tai avoin lahjakortti tietylle summalle.

 

Ihanaa joulun odotusaikaa Sinulle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melkein kuin unta pullossa

Puolenyön puserrus 

 

Tosiaan kello on puolenyön – ainakin melkein ja vieläkin näppikset soivat. Kyllä! Yrityksen omistajan arkea, töissä siis edelleen. Unet jäävät aika lyhyiksi tänä(kin yönä). Uuden rakentaminen on aina uurastus ja vaatii lisäeforttia, jotta hommat tulee tehtyä, mutta hei its worth it! Saa toteuttaa itseään ja omaa luovuuttaan ja tehdä sitä mitä haluaa juuri tällä hetkellä tehdä.

 

Unesta puheenollen. Uni vaikuttaa ihosi ja kehosi hyvinvointiin. Puhutaan paljon naisten ns.kauneusunista. Onko siinä perää?

No tietenkin on. Unen tarpeen määrä vaihtelee radikaalisti eri ihmisillä ja nuorempana univajetta kesti paremmin. Nyt reilun kolmenkympin puolella univajetta on vaikeampi saada kiinni.

 

Monet tekevät vuorotyötä tai yötyötä surutta, mutta olen myös tavannut paljon sellaisia joilla tulee mitta vastaan kun ikä alkaa painamaan- niin naisia kuin miehiä. Kauneusunet siis pitävät paikkansa, niin naisille kuin miehillekkin ;). Omasta ihosta kyllä heti huomaa jos ei ole saanut tarpeeksi unta ja silloin kyllä kaikki tehoseerumit mm Eko Pharman Vadelmaseerumi ja lisähoidot kuten kasvohoito Heleä tulevat tarpeeseen. Ilman näitä ihoni olisi väsyneen näköinen. Melkein kuin unta pullossa….

 

Monilla joilla työt vaihtuvat yö tai vuorotyöhön tai ruumiillisesti raskaampaan työhön ja unen sekä levontarve näin ollen kasvaa, saattaa iho alkaa reagoimaan. Olen nähnyt toistuvasti kuinka iho alkaa kukkia, vanheta ennenaikaisesti tai reagoida jollain muulla tavalla. Näihin reagointeihin olen saanut hyviä tuloksia hoitolahoidoilla ja oikeanlaisilla kotihoitotuotteilla. Jos kärsit unettomuudesta kannattaa kokeilla laventeliöljyä ja camomillateetä joilla molemmilla rauhoittava vaikutus. 

 

Mutta nyt on aika mennä nukkumaan. Hyvää yötä sinulle, muista saada unta tarpeeksi, niin jaksat paremmin ja ihosi ja kehosi kiittää kauniisti seuraavana ja sitä seuraavanakin päivänä.

 
 
 

 

© 2018 Lähde-Spring