Kauneushoitola Lähde-Spring | Kauneushoitola Helsinki

ANTI AGE KASVOHOITO HELSINKI

Maan vetovoiman alkaessa näkyä kasvoillasi, ilmeessäsi ja ihossasi on tullut aika kiinteyttää, kohottaa, liftata ja elvyttää ihoasi.

Anti-age -kasvohoidoilla maan vetovoima kuriin!

 

 Miltä kuullostaa ultraäänilifting,  jolla vaikutetaan kiinteyttävästi kudokseen, lihasjumppari jolla kiinteytetään ja kohotetaan iholihasta sekä kasvolihaksia tai ”tehoimuri” jolla saadaan iho tasoittumaan, elpymään ja heleytymään?

 

Ihosi kunnosta riippuu paljon minkälaisella hoidolla lähdemme liikkeelle tai onko tarpeesi vain ”pikakohennus” esim.juhlia varten vai pitkään harkinnassasi ollut ikääntymisen merkkeihin apu.  Teemme monesti kuntoutus ja kiinteytyshoidoissa sarjahoitoja syvempien ja pitkäkestoisempien tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidot käsittävät kolmesta kymmeneen kertaan, jolloin saadaan näkyviä tuloksia lyhyellä aikavälillä. Hoidot saattavat vaihdella hoitojakson aikana, jotta päästään parhaaseen lopputulokseen. Tehokkaita laitehoitoja yhdistelemällä saadaan syvempiä tuloksia kuin pelkillä aineilla. Käyttämämme laitteet ovat turvallisia eivätkä voi aiheuttaa iholle epätoivottuja reaktioita.

 


 

Ultraäänikuntoutus | 115€

Kuntouttavassa ultraäänessä viedään ihoon ultraääniaalto, jolla saadaan iho elpymään, kosteutumaan, rauhoittumaan, tasoittumaan ja kiinteytymään. Juonteet siliävät, pintakuivuus häviää, couperosa ja ihon puntoitus laskevat ja iho näyttää ja tuntuu raikkaammalta, heleämmältä ja pehmeämmältä.

 


 

Ihon ”Tehoimuri”   |  115 €

Iho hiotaan tehoimurihoidossa imupaineen avulla ja pientä kidettä yhdessä hyödyntäen. Imupaine elvyttää ihon aineenvaihduntaa ja yhdessä sekä imu että kide vilkastuttavat mikroverenkiertoa, tasoittavat ihon pintaa, tasapainoittavat ihon toimintoja mm.talineritystä, supistavat ihohuokosia sekä kirkastavat ja elvyttävät ihoa.

 


 

Ihon ”Salitreeni” | 98€

Iholihasta kiinteyttävä ”kasvojumppa”jolla kiinteytetään iholihasta ja kasvojen pikkulihaksia. ihoon johdetaan sähköimpulsseja, joilla saadaan lihaksille ”treeni”. Iholihas ja kasvojen pikkulihakset kuntoutuvat, kiinteytyvät ja voimistuvat, kasvojen piirteet kohottuvat ja yleisilme kohentuu

 


 

Anti Age -kasvohoito |115€

Kiinteyden puutteeseen tuomaan ihoon takaisin ihon omaa elastisuutta ja napakkuutta sekä tuoretta liftausta. Iho on nuorekkaampi, kuulaampi, kiinteämpi ja elinvoimaisempi.

 


 

Kuningatar Kasvohoito | 135€

Luxusta arjen keskelle kuningatar kasvohoidolla, jossa ihostasi tulee heleämpi, kiinteämpi ja napakampi. Tunne olevasi kuin kuningatar hoidossa jossa hoidetaan niin kasvoja, kehoa kun mieltäkin. 

© 2018 Lähde-Spring