AMERIKKALAINEN PARRANAJO HELSINKI

Siloposket haussa?

Miten olisi American Shaeving?

Amerikkalainen parranajo Helsinki Lähde-Springissä ja  saat silpoisammat posket, rauhallisemman ihon ja hetken vaipua jonnekkin aivan muualle. Käsittelymme jälkeen on ihosi silkkinen, tasaisemman värinen sekä hyvinvoiva pidempään. 

 

Amerikkalainen parranajo on käsittely, jossa parta ajetaan esikäsittelyn jälkeen kahdessa osiossa. Ensin myötäkarvaan ja toisella kerralla vastakarvaan. Hoitoa jatketaan ihoa pehmittämällä ja rauhoittamalla. Lopputuloksena siloposket!

 


 

Busy Men Shaveing |  44€

Mikäli aikataulusi on tiukempi ja kaipaat kohennusta ja pientä virkistystä parranajosi yhteydessä on kiireisen miehen  parranajo täydellinen juuri sinulle. Iho käsitellään lämpimällä pyyhkeellä ja ajetaan perinteistä veitsi-tekniikkaa hyödyntäen kahteen kertaan. Lopuksi iho uudelleen käsitellään kuumilla pyyhkeillä ja rentoutetaan seerumilla ja voiteilla.

 

Busy Men Shaveing parran värjäyksellä | 80€

 


 

American Shaveing with Pampering |  98€

Melkeinpä kasvohoitoon verrattavissa oleva American Shaveing on kokonaisvaltainen parranajo  höyrytyksellä, hieronnalla ja naamiolla sekä kuumilla pyyhkeillä. Parranajo helpottuu, alue rauhoittuu ja ihosi voi mainiosti hoidon jälkeen.

 

American Shaveing + parran värjäys | 132€

 


 

 Parran värjäys | 44€

 


 

Suosittelemmekin sinulle ehdottomasti muita hoitoja!

Niihin pääset tutustumaan täältä ja täältäkin!

© 2018 Lähde-Spring