Kauneushoitola Helsinki | Kauneushoitola Lähde-Spring

ALKUPALAT KASVOHOITOON

Kasvohoito Helsinki Lähde-Springissä:

Kasvohoitojen alkupalat joilla saadaan ihosi ensinälkä ja jano taltutettua!

Ihosi hengittää, on kuulas, raikas ja elpynyt.

 

Kasvohoito Helsinki Lähde-Springissä aloitetaan monesti kasvohoitojen alkupaloilla, joilla saadaan ihon ”nälkä” ja ”jano” ensihätään taltutettua.

Ihon ”nälkä” ja ”jano” riippuu paljon ihon kunnosta ja kotihoidosta. Ihonhoidon alkupalat ovat ns.startti ihonhoidolle. Iho saadaan elpymään, kuntoutumaan ja tasapainoittumaan oikeilla aineksilla. 

Alkupaloilla hoidetaan ihon peruskuntoa. Niillä saadaan epätasapaino ihossa kuriin, kun ihoa ruokitaan oikeilla aineilla ja hoidoilla sekä saadaan ihon syvin nälkä taltuettua.

Iho loppujen lopuksi ”syö ja ”juo” todella paljon. Sen huomaa hoidoissa, kuinka iho imee sille annettuja hyviä raaka-aineita sisältäviä tuotteita.

 

 

Ihoanalyysi | 49€ Lue lisää!

Sinulle joka koet oikean kotihoidon löytämisen vaikeaksi!

Ihoanalyysissä arvioidaan ihotyyppisi, ihon kunto, kosteustasapaino sekä siihen liittyvä hoito. Suunnitelmallinen kotihoito ja hoitokartoitus sekä jatkohoitojen arviointi kuuluu olennaisena osana ihonhoitokonsultaatioon.

 


 

Fresh Kasvohoito | 50€ Lue lisää!

 Nopea apu pikaiseen tarpeeseen kohentaa kasvojen ihon toimintoja puhdistaen, kuntouttaen, kirkastaen ja rauhoittaen!

 


 

Busy Buddy Facial 

Uutta infoa tulossa pian!

 


 

Perinteinen ihonpuhdistus   |   105 € Lue lisää!

Ihonpudistus on paras vaihtoehto mikäli kärsit suuresta määrästä isoja epäpuhtauksia. Perinteisellä ihonpuhdistuksella saadaan mekaanisesti poistamalla pehmitetyn ja höyrytetyn ihon jälkeen epäpuhtaudet vaivattomasti pois.

Hoito saattaa tuntua nipistelyvaiheen ajan epämiellyttävältä, mutta on toldella sen arvoista!

 

 


 

Ultraäänipuhdistus / Kivuton Syväpuhdistus   |   115 € Lue lisää!

Tämä on suosituin hoitomme! Tämä jättää ihosi kuulaaksi, tasaiseksi ja rauhoittuneeksi. Ehdottomasti hellävaraisin ja paras hoito puhdistamaan epäpuhtauksia, sameata tai väsynyttä ihoa. 

Ultraääniaalto jota laitteessa hyödynnetään toimii aivan samalla tekniikalla kuin kohtua katsoessa ultraäänilaitteella eli turvallinen raskaana oleville myös.

 


 

Ultraääni-kuntoutus | 115€ Lue lisää!

Ihon peruskuntoa ylläpitävä hoito, jolla saadaan tasoitettua, tasapainoitettua ja kuntoutettua jokaista ihotyyppiä. Erityisen hyvä ihoon jossa on pintakuivuutta, sameutta, velttoutta, herkkyyttä tai couperosaa. Myös talvella ykköshoito!

Tehokas, mutta hellävarainen hoito iholle kuin iholle!

 


 

Ihon ”Tehoimuri”   |  115 € Lue lisää!

Ihon tehoimurihoidossa iho kirkastuu, tasoittuu, tasapainoittuu ja elpyy. Iho kuoritaan tehoimurilla, jolloin ihosta lähtee kuollut pintakerros tehokkaasti pois. Ihoon imeytyy paremmin hoitoaineet ja voiteet, kotihoito tehostuu ja iho saa uutta elinvoimaa.

 

© 2018 Lähde-Spring